Butikk

Forfatter: Per Anders Nordengen
ISBN: 788292284759

Kjærligheten er noe av det største, beste og samtidig vanskeligste i livet. Den er fantastisk, men også skjør og sårbar. Kjærligheten er både god og vanskelig. Det er trist at forhold som en gang var levende og lidenskapelige, blir preget av vane og selvfølge.

Det finnes ikke noe tema det er laget flere bøker, dikt, filmer og sanger om enn kjærligheten. Likevel har jeg skrevet denne boken i håp om at den inneholder «tankevekkere» som kan berike parforhold og styrke kjærligheten. Den er skrevet på bakgrunn av erfaringer fra egne og andres samliv. Som prest har jeg vært meklingsmann ved skilsmisser, og jeg har viet mange hundre par som jeg har hatt dype samtaler med. Som samtaleveileder møter jeg ukentlig par og enkeltpersoner som strever med å få til parforholdet. I tillegg holder jeg foredrag om blant annet kjærlighet og samliv.

Boken tar ikke opp alle temaer innen kjærlighet og samliv. Gjennom korte «epistler» ønsker jeg å sette ord på en del temaer som kan bidra til å senke forventninger og skape god hverdagskjærlighet. Av innholdet nevnes:

– «Etterelskelse»
– Å elske krever mot
– Hverdagskjærlighet
– «Best etter»
– Fullkommen kjærlighet?
– Raushet og tilgivelse
– Ulikt kjærlighetsspråk
– Sjalusi og utroskap
– Kjærligheten er vanskelig
– Realistiske forventninger
– Flerfamilien
– Seksualitet
– Overhaling av parforholdet

Per Anders Nordengen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men vanskeligst av alt er kjærligheten”

Your email address will not be published. Required fields are marked *